Mechanische revisie op locatie

Download onze folders

Onze folders geven een overzicht van alle services waarvoor u beroep kan doen bij remotive. Contacteer ons vrijblijvend om ze samen te overlopen.

Folder On Site Folder In Shop Folder Drones

Contact

  • +32 9 328 83 66
  • info@remotive.com
  • Antwerpen - Conservenweg 8E, 2940 Stabroek
  • Gent - Baron Van Loolaan 8A, 9940 Evergem

Mechanische revisie op locatie

U kunt Remotive – met vestigingen in Stabroek (Antwerpen) en Evergem (Gent) – inschakelen om een mechanische revisie op locatie uit te voeren. Daarnaast beschikken we over een eigen werkplaats waar onze professionele techniekers met veel zorg uw machines behandelen. Indien u dit wenst of wanneer dit nodig is, kunnen wij ook mechanische revisie op locatie doen. Wenst u hier meer informatie over? Twijfel dan niet om ons te contacteren!

Mechanische revisie van uw machines op locatie

De eigen werkplaats van ons merkonafhankelijk bedrijf biedt mogelijkheden genoeg om uw apparatuur te behandelen. Soms is het echter niet mogelijk om dit hier te doen. Wij voeren dan een mechanische revisie op locatie uit. Onze techniekers zijn steeds zo snel mogelijk ter plaatste met het nodige gereedschap. Zo hebben wij bijvoorbeeld een drone waarmee wij uw machines kunnen controleren. Is het nodig om enkel een controle uit te voeren? Dan meten wij aan de hand van trillingsmetingen of er ergens een probleem is zonder dat dat uw machine stil gelegd moet worden. U wilt natuurlijk vermijden dat een slecht werkende machine de werkzaamheden vertraagt. U wordt betrokken bij alle stappen van het onderheid en kunt rekenen op een transparante rapportage.

Zijn bijvoorbeeld uw ventilatoren aan herstelling toe en wilt u een mechanische revisie op locatie laten uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf ? Dan zijn wij uw geschikte partner hiervoor. Neem contact met ons door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@remotive.be. Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Copyright © 2023 Remotive - All rights reserved -