Met de nodige trots en fierheid kunnen we melden dat we de “Beloftevolle KMO van het jaar”-award van Unizo in ontvangst hebben mogen nemen.

Voor ons een bevestiging van het goede werk dat we de voorbije jaren hebben geleverd en een extra duw in de rug om het de komende jaren onverminderd beter te doen.

Jan De Winter (Links) CEO van Remotive.

Dankzij onze sterke groei de laatste 4 jaar bestaan wij momenteel uit een team van 31 gemotiveerde werknemers en behoren we hierbij tot één van de snelst groeiende KMO’s binnen Oost-Vlaanderen.
De gemiddelde leeftijd van ons jonge team ligt op 23,5 jaar. Wij bieden onze werknemers een persoonlijk opleidingstraject aan met verschillende interne en externe opleidingen. Zo kunnen wij ook schoolverlaters en mensen zonder ervaring maar met de juiste motivatie en drive aanwerven. Omdat de werknemers de spil vormen in ons bedrijf willen wij hen motiveren met een volledig loonpakket aangevuld met dagelijks verse producten, afkomstig van lokale zaken zoals soep, fruit, yoghurt en muesli en organiseren wij regelmatig leuke teamevents.

Met ons oog op innovatie hebben wij een aantal bedrijfsprocessen gedigitaliseerd zoals uurregistraties en een digitaal rapportage systeem en willen wij deze voortdurend verder evalueren en optimaliseren.
Zo zijn wij momenteel volop bezig met de ontwikkeling van de Remotive applicatie waarin nu het rapportagesysteem verder op punt gezet wordt en waar wij in de toekomst alle processen in willen digitaliseren en samenbrengen.

De ambitie van Remotive is om dé sexy speler te zijn binnen onze sector en altijd te beste te zijn! Dit met een transparante en duidelijke communicatie, zowel naar onze klanten als naar onze werknemers. Ook dit boekjaar is goed gestart waardoor wij onze omzet weer met 50% zullen doen stijgen.

Copyright © 2023 Remotive - All rights reserved -