Pompen

Download onze folders

Onze folders geven een overzicht van alle services waarvoor u beroep kan doen bij remotive. Contacteer ons vrijblijvend om ze samen te overlopen.

Folder On Site Folder In Shop Folder Drones

Contact

 • +32 9 328 83 66
 • info@remotive.com
 • Antwerpen - Conservenweg 8E, 2940 Stabroek
 • Gent - Baron Van Loolaan 8A, 9940 Evergem

Pompen

Industriële pompen reviseren vergt expertise en ervaring. Remotive is als erkend bedrijf de juiste partner voor het onderhoud, de herstelling of de vervanging van uw machine. We beschikken over een team van professionele technici die klaarstaan om de revisie van uw pomp in goede banen te leiden. Remotive werkt merkonafhankelijk en heeft in eigen atelier de mogelijkheid om pompen tot 20 ton te repareren of reviseren.

Kies voor een professioneel bedrijf om uw pompen te reviseren

We hebben de kennis en het nodige materiaal in huis om elk type industriële pomp voor u te reviseren, te herstellen of te vervangen. Zowel centrifugaalpompen, schroefpompen, wormpompen, meertrapspompen als vacuümpompen kunnen door het Remotive team een onderhoud krijgen en worden gereviseerd.

Een transparante communicatie vormt voor ons een van de hoekstenen van een gezond partnership. Zo komt niemand achteraf voor verrassingen te staan. Om die reden beginnen we altijd met een grondige controle van uw pomp, vooraleer we overgaan tot de herstelling van uw machine of de aankoop van nieuwe onderdelen. Een uitgebreid reparatievoorstel vertelt u onze bevindingen tot in het kleinste detail, waarna we wachten op uw akkoord voor we starten met de voorgestelde herstellingswerken. Via een transparante rapportage volgt u de revisie van uw pomp op de voet. Diezelfde rapportage zorgt er bovendien voor dat terugkerende problemen in kaart kunnen worden gebracht en opgelost. Komt een pomp herhaaldelijk binnen met hetzelfde schadebeeld, wordt de oorzaak onderzocht en met u besproken. Op die manier kunnen we het probleem tijdig aanpakken. Zo voorkomen we verdere schade aan uw machine en loopt u in de toekomst ook niet onnodig productietijd mis.

Om ervoor te zorgen dat uw machines optimaal blijven presteren, balanceren we de rotor van uw industriële pomp tenslotte niet alleen op vraag, maar bij elk onderhoud of elke pomprevisie.

Herstellingen in onze eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats beschikken we over de nodige uitrusting om pompen tot 20 ton te reviseren of te repareren.

Naast het algemene onderhoud of de revisie van uw industriële pomp, behoort ook het coaten van waaier en pomphuis tot de mogelijkheden. Een nieuwe coating zorgt voor een optimale bescherming van uw machine, en kan door Remotive voorzien worden om zo de standtijd van uw machine te verbeteren.

Is uit de pomprevisie (demontage) gebleken dat een machine toch moet worden vervangen? Dan doen we het nodige om u te voorzien van een pomp die aan de eisen van uw productie tegemoet komt. We werken merkonafhankelijk, waardoor ons bereik groter is en we de beste aanvulling voor uw machinepark kunnen garanderen. Een duidelijke en ondubbelzinnige communicatie zorgt ervoor dat u steeds weet waarvoor u betaalt.

Wij voeren controles en herstellingen uit

U kunt bij Remotive niet alleen een mechanisch onderhoud, pomprevisie of een inspectie door een drone laten uitvoeren. Ook voor de standaard controle van uw pomp bent u bij ons aan het juiste adres. Waar u ons ook voor contacteert, u wordt steeds snel en correct geholpen. De standaard controle van uw pomp omvat:

 • Inkomende visuele inspectie
 • Meten van spelingen
 • Demontage
 • Visuele inspectie van onderdelen
 • Meten van diverse maatvoeringen
 • Controle van run out
 • Opstellen van inspectierapport

Een standaardherstelling bij Remotive bestaat uit:

 • Reinigen van alle onderdelen
 • Balanceren van de roterende onderdelen
 • Montage
 • Controle spelingen
 • Druktest
 • Schilderen van de machine
 • Opstellen van herstelrapport

Wilt u een pomprevisie laten uitvoeren door een erkend en professioneel bedrijf? Neem dan contact op met Remotive. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud of de herstelling van uw pomp? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@remotive.be. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Jobs

een hart voor industrieel onderhoud?

Gebeten door onderhoud en roterende machines, maar vooral enorm gemotiveerd om samen Remotive te doen groeien? U kan steeds spontaan solliciteren.

Copyright © 2023 Remotive - All rights reserved -