Mechanische afdichtingen/seals

Download onze folders

Onze folders geven een overzicht van alle services waarvoor u beroep kan doen bij remotive. Contacteer ons vrijblijvend om ze samen te overlopen.

Folder On Site Folder In Shop Folder Drones

Contact

  • +32 9 328 83 66
  • info@remotive.com
  • Antwerpen - Conservenweg 8E, 2940 Stabroek
  • Gent - Baron Van Loolaan 8A, 9940 Evergem

Mechanische afdichtingen/seals

Het belang van een geschikte afdichting of seal

De juiste afdichting of seal vormt een belangrijk onderdeel van elk type pomp. Hoewel het belang van de afdichting soms over het hoofd wordt gezien, kan de revisie of vervanging ervan een sterke invloed hebben op de prestaties van een machine.

We begrijpen het belang van een volledige ontzorging van onze klanten. Om die reden bieden we – naast de revisie van pompen, mixers, roerwerken, tandwielkasten, ventilatoren, blowers en motoren – ook de mogelijkheid om de afdichting of seal van een machine te laten reviseren via Remotive. Hiervoor werken we nauw samen met Interseal, een partner waarin we onze eigen flexibiliteit en transparante communicatie weerspiegeld zien. Beide partners staan dagelijks met elkaar in verbinding; transport en verzendingen gebeuren op weekbasis.

Soms is de juiste oplossing niet de revisie van een afdichting, maar de vervanging ervan door een exemplaar dat beter geschikt is voor een specifieke toepassing of machine. Ook die service bieden we. Net als bij onze andere activiteiten, houden we de vinger aan de pols wat nieuwe technieken betreft op vlak van afdichtingen en seals. Recent nog leidde de ontwikkeling van een nieuw model van afdichting voor een welbepaalde toepassing tot een verlenging in standtijd van 50%.

 

Toch nog een onduidelijkheid?

Mocht u toch nog met een aantal vragen zitten, contacteer ons dan vrijblijvend. Maak vandaag nog een afspraak bij Remotive.  Vul het online contactformulier in of stuur een e-mail naar info@remotive.be. Wij helpen u verder en staan u graag te woord.

We streven er naar om onze manier van werken op innovatie wijze constant te verbeteren.
Remotive - We save time

Nieuws

Copyright © 2023 Remotive - All rights reserved -