Werkzaamheden on site

Download onze folders

Onze folders geven een overzicht van alle services waarvoor u beroep kan doen bij remotive. Contacteer ons vrijblijvend om ze samen te overlopen.

Folder On Site Folder In Shop Folder Drones

Contact

  • +32 9 328 83 66
  • info@remotive.com
  • Antwerpen - Conservenweg 8E, 2940 Stabroek
  • Gent - Baron Van Loolaan 8A, 9940 Evergem

Werkzaamheden on site

Remotive beschikt voor de herstelling van roterende machines over twee volledig uitgeruste werkplaatsen die, door hun centrale ligging – in de buurt van Antwerpen en Gent – uitstekend bereikbaar zijn. Maar toch is een revisie in ons eigen atelier niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld bij ventilatoren of lagerwissels bij vast opgestelde machines. In dit geval schakelen we ons team ervaren fieldtechniekers in om assistentie te bieden on site. 

De communicatie verloopt bij een interventie ter plaatse altijd via de foreman of supervisor – een vaste contactpersoon – die afhankelijk van het type project de juiste technici zal inzetten. Op deze manier zijn we zeker dat binnen één team de vereiste kennis en ervaring aanwezig zijn voor een specifieke job. Onze technici zijn niet alleen uitgerust met de nodige competenties, maar ook met het juiste materiaal om op locatie onderhoud en herstellingen te kunnen uitvoeren op blowers, elektromotoren, pompen, tandwielkasten en ventilatoren. Naast de reparatie van roterende machines, staan we ook in voor het vervangen van riemen op locatie of het installeren van machines, inclusief het uitlijnen en balanceren ervan.

Zowel tijdens een shutdown als voor het dagelijks onderhoud zorgen we ervoor dat de juiste mensen snel op locatie zijn om assistentie te bieden of volledig autonoom een machine te repareren of te demonteren voor verder onderzoek in een van onze werkplaatsen.

Is enkel de controle van uw machinepark aan de orde, dan kunnen we werken met trllingsmetingen, visuele en thermografische inspecties. Dit biedt ons de mogelijkheid de nodige vaststellingen te doen
zonder uw machines te moeten stil leggen. U kan Remotive inschakelen om bij twijfel één machine onder de loep te nemen, of om uw volledige machinepark in kaart te brengen en te inspecteren.

Turn Arounds

Bij een shutdown is onze voornaamste zorg om alles zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Planning en communicatie staan hierbij centraal. We starten met het in kaart brengen van de geplande
werkzaamheden. Er wordt vervolgens een VGM-plan en TRA opgesteld, en tenslotte worden alle details – voor we van start gaan – nog eens samen met de klant en onze foreman of supervisor doorgenomen. Zo komt niemand voor verrassingen te staan en kunnen we een stilstand tot het minimum beperken.

Revisies

Ventilatoren, pompen, elektromotoren, tandwielkasten, blowers; ons team beschikt over de kennis en het
materiaal om alles terug naar behoren te laten werken.

Gearbox inspecties

Zowel het meten van de backlash als de inspectie en het blauwen van de tandwielen kunnen door onze fieldtechniekers ter plaatse worden uitgevoerd.

Atex uitlijningen

Intussen zijn we ook uitgerust met materiaal dat ons toelaat in explosieve omgevingen te werken.

Balanceringen

Een balancering behoort standaard tot onze procedure bij het onderhoud van machines, zowel in ons eigen atelier als op verplaatsing.

Trillingsmetingen/thermografie

Trillingsmetingen en thermografie bieden ons de mogelijkheid om de gezondheid van een machinepark in kaart te brengen zonder hiervoor de machines te moeten stilleggen. Dankzij accurate metingen en analyses kunnen we zowel op onderhoudsniveau als op productieniveau de nodige stappen bepalen. Hierdoor kan niet alleen de productie opnieuw worden geoptimaliseerd, maar kunnen zelfs mogelijke defecten – en dus stilstand – worden voorkomen. Ook van deze metingen worden steeds transparante rapportages afgeleverd.

Copyright © 2023 Remotive - All rights reserved -