Over ons

Over remotive

Remotive is een merkonafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in het herstel en de vervanging van roterende machines in verschillende sectoren. Dankzij onze ligging in de haven van Gent zijn we niet alleen vlot bereikbaar voor bedrijven in de havens van Gent en Terneuzen, maar ook snel ter plaatse in Antwerpse bedrijven, waar we tevens in 2020 een nieuwe vestiging hebben geopend te Stabroek.

Omdat productietijd geld kost en een machine die niet naar optimaal vermogen werkt een rem is op alle werkzaamheden, zullen wij ten allen tijde trachten uw machine zo snel als mogelijk weer op te starten.

Omdat we sectoronafhankelijk werken, kunnen we onze diensten aanbieden aan verschillende bedrijven. Als jonge onderneming zijn wij in staat uw volledige machinepark te onderhouden en - bij vernieuwen - steeds de machines te leveren die het best aan uw eisen voldoen tegen de beste prijs en levertermijn.

Revisie applicatie

Door de ontwikkeling van een eigen revisie applicatie, rapporteren we elke demontage en montage zeer duidelijk en transparant naar de klant.
Dwz dat er quasi onmiddellijk na de actie een uitgebreid rapport met bevindingen en aanbevelingen beschikbaar is (in pdf vorm). De app is zo ontworpen dat het rapport niet kan worden gefinaliseerd wanneer er onderdeel niet is bekeken of beschreven. Hierdoor wordt er niets van je equipement over het hoofd gezien!

Meest beloftevolle KMO van het jaar 2019

In 2019 wonnen we de felbegeerde "Beloftevolle KMO van het jaar"-award, uitgereikt door Unizo. Een bevestiging van het harde werk dat we de voorbije jaren leverden en een stimulans om de beste speler in onze sector te worden.

 

Omdat productietijd geld kost en een machine die niet naar optimaal vermogen werkt een rem is op alle werkzaamheden.

Evergem (Gent)

Stabroek (Antwerpen)

medewerkers

Om trots op te zijn
0

Groei

De voorbije 5 jaar
0 %

Klanten

Daar springen we voor
0

ProjectEN

Succesvol opgeleverd
0
Copyright © 2023 Remotive - All rights reserved -