Ventilatoren

Download onze folders

Onze folders geven een overzicht van alle services waarvoor u beroep kan doen bij remotive. Contacteer ons vrijblijvend om ze samen te overlopen.

Folder On Site Folder In Shop Folder Drones

Contact

  • +32 9 328 83 66
  • info@remotive.com
  • Antwerpen - Conservenweg 8E, 2940 Stabroek
  • Gent - Baron Van Loolaan 8A, 9940 Evergem

Revisie VAN ventilatoren

Ventilatoren vormen een wezenlijk en belangrijk onderdeel van uw industriële machines. Een regelmatig onderhoud van uw ventilatoren kan beschadigingen door stof en dagdagelijks gebruik in de kiem smoren. Doet zich toch een defect voor, dan is een nauwkeurige revisie en herstelling van uw ventilatoren de eerste stap naar een opnieuw optimaal werkend machinepark. Remotive staat in voor beide. Zowel het onderhoud van uw ventilatoren als de revisie ervan zijn mogelijk bij u ter plaatse, of in een van onze ateliers in Evergem of Stabroek.

Een revisie van uw ventilatoren zorgt voor een perfecte werking

Remotive beschikt over een uitgebreid team vakmensen, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van diverse industriële, roterende machines. Bij een defect aan uw ventilatoren kan u op hen beroep doen voor een grondige controle, waaruit een transparant reparatievoorstel volgt. Onze technici raden vanuit hun kennis en ervaring de meest duurzame oplossing aan. In sommige gevallen kan het gaan om herstelling of om de vervanging van bepaalde onderdelen van uw ventilatoren, in andere gevallen kan de vervanging van uw volledige machine niet worden uitgesloten. Pas na uw akkoord gaan wij over tot de reparatie van uw ventilatoren, de bestelling van nieuwe onderdelen of de volledige vervanging ervan.

Omdat Remotive merkonafhankelijk werkt, kunnen we altijd kiezen voor de machine of de onderdelen die best aansluiten bij uw noden. Dat kan maatwerk zijn of een standaardmodel.

Het balanceren van uw machine

Frequent gebruik van uw machines kan ervoor zorgen dat uw ventilatoren in onbalans geraken. Om ervoor te zorgen dat uw machinepark optimaal blijft presteren, kiezen we er dan ook voor om uw ventilatoren te balanceren bij elke revisie, niet enkel op vraag. Omdat we over een eigen balanceerbank beschikken, kan u ervoor opteren om tijdens het balanceren meteen de coating van de waaier en het ventilatorhuis te laten bijwerken. Een nieuwe coating geeft de rotor een extra bescherming tegen dagelijkse schadelijke invloeden, wat ook een langere levensduur van uw machine tot gevolg heeft. Nadat de nodig herstellings-, balanceer- en coatingswerken uitgevoerd zijn, plaatsen we de volledige ventilatoropstelling en lijnen we de riemen en/of motor opnieuw uit.

Wat houdt een standaardcontrole bij Remotive in?

Ons merkonafhankelijk bedrijf is gespecialiseerd in mechanisch onderhoud, het herstel en de vervanging van roterende machines in verschillende sectoren. Wij zijn flexibel en helpen u snel en op een correcte wijze. Een standaardcontrole bij Remotive bestaat uit verschillende elementen. Allereerst inspecteren onze techniekers uw machines. Na verschillende metingen volgt de demontage. De onderdelen ondergaan dan een inspectie. U krijgt ook steeds een inspectierapport. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor herstellingen van uw industriële machines zoals bijvoorbeeld tandwielkasten of pompen. Wat kunt u nu verwachten van een standaardherstelling? De techniekers reinigen en balanceren de onderdelen. Wat daarop volgt is de montage en controle van de spelingen. Indien nodig kunt u uw machine door ons laten schilderen. Er wordt ook steeds een herstelrapport opgesteld.

Maak vandaag nog een afspraak

Kunnen de ventilatoren in uw bedrijf wel een revisie gebruiken? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Remotive. Heeft u vragen over de revisie van ventilatoren? Vul het online contactformulier in of stuur een e-mail naar info@remotive.be. Wij helpen u snel verder met de revisie van uw ventilatoren en staan u graag te woord.

Jobs

een hart voor industrieel onderhoud?

Gebeten door onderhoud en roterende machines, maar vooral enorm gemotiveerd om samen Remotive te doen groeien? U kan steeds spontaan solliciteren.

Copyright © 2023 Remotive - All rights reserved -