Activiteiten

Download onze folders

Onze folders geven een overzicht van alle services waarvoor u beroep kan doen bij remotive. Contacteer ons vrijblijvend om ze samen te overlopen.

Folder On Site Folder In Shop Folder Drones

Contact

  • +32 9 328 83 66
  • info@remotive.com
  • Antwerpen - Conservenweg 8E, 2940 Stabroek
  • Gent - Baron Van Loolaan 8A, 9940 Evergem

Activiteiten

Remotive staat in voor tal van diensten waarbij steeds één essentieel punt centraal staat: de klant snel én perfect helpen. Onze jarenlange expertise en ons op punt gestelde manier van werken, zorgen ervoor dat wij flexibel en in no-time kunnen voldoen aan de behoefte en wensen van onze klanten. Excellence in maintenance is key.

We geloven er daadwerkelijk in dat Remotive dé onderhoudspartner is waar jouw bedrijf nood aan heeft. We stellen ons maar al te graag persoonlijk voor. Aarzel niet en neem – vrijblijvend – contact met ons op.

Wilt u een onderhoud laten uitvoeren door een erkend en professioneel bedrijf? Neem dan contact op met Remotive. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken voor een pomp revisie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@remotive.be. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Jobs

een hart voor industrieel onderhoud?

Gebeten door onderhoud en roterende machines, maar vooral enorm gemotiveerd om samen Remotive te doen groeien? U kan steeds spontaan solliciteren.

Copyright © 2023 Remotive - All rights reserved -