Download onze folders

Onze folders geven een overzicht van alle services waarvoor u beroep kan doen bij remotive. Contacteer ons vrijblijvend om ze samen te overlopen.

Folder On Site Folder In Shop Folder Drones

Contact

  • +32 9 328 83 66
  • info@remotive.com
  • Antwerpen - Conservenweg 8E, 2940 Stabroek
  • Gent - Baron Van Loolaan 8A, 9940 Evergem

Revisie VAN ventilatoren

Voor een snelle en kwaliteitsvolle revisie van uw ventilatoren moet u bij Remotive zijn. Ventilatoren die toe zijn aan reparatie kunnen door Remotive zowel in huis als ter plaatse worden hersteld. Afhankelijk van wat de meest efficiënte oplossing is. Indien nodig vervangen wij bepaalde onderdelen of leveren wij u een volledig nieuwe machine. Dit kan een standaardmodel zijn, of volledig op maat gemaakt. Onze werknemers leiden de revisie van uw ventilatoren in goede banen.

Een revisie van uw ventilatoren zorgt voor een perfecte werking

Nadat onze techniekers uw machine grondig gecontroleerd hebben, bezorgen wij u een reparatievoorstel. Dit gebeurt voor we overgaan tot herstelling of voor we nieuwe onderdelen bestellen. Heeft de revisie van uw ventilatoren uitgewezen dat uw machine toch aan vervanging toe is? Dan raden wij u steeds de ventilatoren aan die het best aan uw eisen voldoen. Om ervoor te zorgen dat uw machine optimaal presteert, balanceren we de rotor niet alleen op vraag, maar bij elke revisie. U kunt ook bij ons terecht voor de coating van de waaier en het ventilatorhuis. Wij beschikken over een eigen balanceerbank. Hierdoor kunnen we tijdens het balanceren de rotor bijwerken met coating zodat die opnieuw volledig beschermd is. Nadat de nodig herstellings-, balanceer- en coatingswerken uitgevoerd zijn, plaatsen we de volledige ventilatoropstelling en lijnen we de riemen en/of motor opnieuw uit.

Wat houdt een standaardcontrole bij Remotive in?

Ons merkonafhankelijk bedrijf is gespecialiseerd in mechanisch onderhoud, het herstel en de vervanging van roterende machines in verschillende sectoren. Wij zijn flexibel en helpen u snel en op een correcte wijze. Een standaardcontrole bij Remotive bestaat uit verschillende elementen. Allereerst inspecteren onze techniekers uw machines. Na verschillende metingen volgt de demontage. De onderdelen ondergaan dan een inspectie. U krijgt ook steeds een inspectierapport. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor herstellingen van uw industriële machines zoals bijvoorbeeld tandwielkasten of pompen. Wat kunt u nu verwachten van een standaardherstelling? De techniekers reinigen en balanceren de onderdelen. Wat daarop volgt is de montage en controle van de spelingen. Indien nodig kunt u uw machine door ons laten schilderen. Er wordt ook steeds een herstelrapport opgesteld.

Maak vandaag nog een afspraak

Kunnen de ventilatoren in uw bedrijf wel een revisie gebruiken? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Remotive. Heeft u vragen over de revisie van ventilatoren? Vul het online contactformulier in of stuur een e-mail naar info@remotive.be. Wij helpen u snel verder met de revisie van uw ventilatoren en staan u graag te woord.

Jobs

een hart voor industrieel onderhoud?

Gebeten door onderhoud en roterende machines, maar vooral enorm gemotiveerd om samen Remotive te doen groeien? U kan steeds spontaan solliciteren.

  • Gent |  Baron Van Loolaan 8A, 9940 Evergem
  • Tel: +32 9 328 83 66
  • Antwerpen | Conservenweg 8E, 2940 Stabroek
  • Tel: +32 3 746 06 61
  • info@remotive.be
Copyright © 2020 Remotive - All rights reserved -