Inspectie met drone

Download onze folders

Onze folders geven een overzicht van alle services waarvoor u beroep kan doen bij remotive. Contacteer ons vrijblijvend om ze samen te overlopen.

Folder On Site Folder In Shop Folder Drones

Contact

  • +32 9 328 83 66
  • info@remotive.com
  • Antwerpen - Conservenweg 8E, 2940 Stabroek
  • Gent - Baron Van Loolaan 8A, 9940 Evergem

Inspecties met drone

Zoekt u een bedrijf dat een inspectie met drone uitvoert van uw machines? Dan schakelt u best Remotive uit Evergem, nabij Gent in. Onze werknemers zijn gespecialiseerd in het onderhouden en herstellen van roterende machines. Wij zijn dus dé partner die u nodig heeft!

Inspectie met drone op moeilijk bereikbare plaatsen

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen en vervangen van roterende en industriële machines.  Dit kunnen bijvoorbeeld motoren of pompen zijn. Bovendien beschikken wij over een VCA certificaat zijn we bevoegd om industriële machines te onderhouden en herstellen. U kunt bij ons ook uw machines laten controleren door een inspectie met een drone. Denkt u dat een inspectie met drone nuttig is voor uw bedrijf? Met een drone kunnen onze professionele techniekers moeilijk bereikbare of gevaarlijke plaatsen en machines van uw bedrijf inspecteren. Werken uw elektromotoren niet meer naar behoren, maar zijn deze moeilijk bereikbaar? De drone bereikt plaatsen waar ons team niet aan geraakt en levert beelden van goede kwaliteit. Op die manier zien wij of uw machine al dan niet aan herstelling toe is.

Informeer u over een controle vanuit de lucht

Ziet u een inspectie van uw machines met een drone wel zitten? Wilt u weten hoe dat proces precies verloopt? Neem dan contact op met Remotive. Stuur een e-mail naar info@remotive.be of vul ons contactformulier in. U wordt zo snel mogelijk geholpen en wie weet ziet u snel een drone boven uw bedrijf vliegen.

Copyright © 2023 Remotive - All rights reserved -