Download onze folders

Onze folders geven een overzicht van alle services waarvoor u beroep kan doen bij remotive. Contacteer ons vrijblijvend om ze samen te overlopen.

Folder On Site Folder In Shop Folder Drones

Contact

  • +32 9 328 83 66
  • info@remotive.com
  • Antwerpen - Conservenweg 8E, 2940 Stabroek
  • Gent - Baron Van Loolaan 8A, 9940 Evergem

Werkzaamheden on site

Remotive beschikt over een volledig uitgeruste werkplaats voor herstel van alle roterende machines, maar we beschikken ook over de mogelijkheid om assistentie on site te bieden.

Zo kunnen we met behulp van het nodige gereedschap blowers, elektromotoren, pompen, tandwielkasten en ventilatoren ook ter plaatse van het nodige onderhoud voorzien. Zowel tijdens een shutdown als voor het dagelijks onderhoud zorgen we ervoor dat de juiste mensen snel op locatie zijn om assistentie te bieden of volledig autonoom een machine te repareren.

Naast herstel van roterende machines, beschikt Remotive over het nodige gereedschap om riemen on-site te vervangen, machines te installeren inclusief uitlijnen en te balanceren.

Indien enkel een controle aan de orde is, kunnen we door middel van trillingsmetingen snel constateren of er ergens een probleem is zonder dat er een machine moet worden stil gelegd. We kunnen bij twijfel één machine controleren of op regelmatige basis uw volledige machinepark in kaart brengen en inspecteren.

Revisie pompen

Ons atelier is uitgerust om elk type pomp – tot 20 ton – het nodige onderhoud en revisie te bieden, waarbij ook het balanceren van de rotor tot onze standaardprocedure hoort.

Revisie tandwielkasten

We beschikken over een grote inductiewarmer en een pers met een capaciteit van 100 ton, waardoor we probleemloos grote tandwielen en koppelingen kunnen demonteren.

Revisie blowers

Revisie van elk type blower is mogelijk, ook aan hoogtoerige machines.

Revisie ventilatoren

We kunnen ventilatoren in ons eigen atelier reviseren, maar hebben ook de kennis en het materiaal ter beschikking om een revisie bij de klant ter plaatse uit te voeren.

Revisie elektromotoren

De revisie van (ATEX) AC of DC motoren kan via ons efficiënt worden afgehandeld.

Balanceringen

Ons atelier beschikt over meerdere balanceerbanken, de grootste heeft een capaciteit van van 15 ton die tot 11 meter lengte gaat en zich leent tot balanceringen over een maximum diameter van 2,8m.

Draai- en freeswerken

Hoewel machineren niet tot onze hoofdactiviteiten behoort, kunnen we hier ook onze klanten snel mee verder helpen. We beschikken dan ook over de nodige draai- en freesbanken om elk type freeswerk aan te kunnen dat tijdens een revisie zou nodig zijn.

Rapportage

Onmiddellijk na de demontage kunnen we onze klanten een uitgebreid rapport bezorgen waarin het schadebeeld, extra informatie en mogelijke aanbevelingen zijn opgenomen.

  • Gent |  Baron Van Loolaan 8A, 9940 Evergem
  • Tel: +32 9 328 83 66
  • Antwerpen | Conservenweg 8E, 2940 Stabroek
  • Tel: +32 3 746 06 61
  • info@remotive.be
Copyright © 2020 Remotive - All rights reserved -