• Baron Van Loolaan 8A • 9940 Evergem
  • +32 9 328 83 66

Remotive beschikt over een volledig uitgeruste werkplaats voor herstel van alle roterende machines, maar we beschikken ook over de mogelijkheid om assistentie on site te bieden.

Zo kunnen we met behulp van het nodige gereedschap blowers, elektromotoren, pompen, tandwielkasten en ventilatoren ook ter plaatse van het nodige onderhoud voorzien. Zowel tijdens een shutdown als voor het dagelijks onderhoud zorgen we ervoor dat de juiste mensen snel op locatie zijn om assistentie te bieden of volledig autonoom een machine te repareren.

Naast herstel van roterende machines, beschikt Remotive over het nodige gereedschap om riemen on-site te vervangen, machines te installeren inclusief uitlijnen en te balanceren.

Indien enkel een controle aan de orde is, kunnen we door middel van trillingsmetingen snel constateren of er ergens een probleem is zonder dat er een machine moet worden stil gelegd. We kunnen bij twijfel één machine controleren of op regelmatige basis uw volledige machinepark in kaart brengen en inspecteren.