Prev
Next
55fbe9f2d0b82
55fbe9f34f6e6

Omdat productietijd geld kost en een machine die niet naar optimaal vermogen werkt een rem is op alle werkzaamheden. Remotive, WE SAVE TIME.

Wij zijn gespecialiseerd in herstel en vervanging van roterende machines en geloven dat remotive dé partner is die uw bedrijf nodig heeft.

 

Balanceren

Statisch of dynamisch balanceren, we zorgen ervoor dat elke roterende machine steeds naar optimaal vermogen presteert. Dankzij onze eigen balanceerbank zijn we in staat onze klanten snel en efficiënt te helpen tegen een interessante prijs.

Onderhoud en herstelling

Remotive specialiseert zich in onderhoud en herstellingen van alle roterende machines zoals pompen, tandwielkasten, elektromotoren, blowers,… In onze eigen werkplaats beschikken we over al de nodige machines om u machine volledig te herstellen, zo kunnen wij zeer snel en kosten efficiënt u machine reviseren.

Elektromotoren

Elektromotoren die toe zijn aan reparatie of vervanging, kunnen door ons worden gerepareerd en – indien nodig – kunnen we in korte tijd zorgen voor nieuwe motoren. Onze leverancier beschikt over een uitgebreide stock, waardoor we u snel uit de nood kunnen helpen.

Pompen

Remotive heeft alles in huis om elk type pomp te herstellen of te vervangen. Zowel centrifugaalpompen, meertrapspompen, vacuümpompen… kunnen door ons worden gereviseerd.

Volledige revisie breker

Eén van onze klanten uit het Antwerpse contacteerde ons voor een volledige revisie van zijn breker. De schade was aanzienlijk en de machine werd bijna volledig vernieuwd. Remotive stond in voor de vervanging van de lagerbussen en de brekerassen, de r ...

Read more

Spoedlevering doorgebrande motor 630kW

Een doorgebrande 630kw motor van de main fan leidde ertoe dat een van onze klanten de productie moest stopzetten. Een ramp voor elk bedrijf. Remotive werd op vrijdagochtend rond 7u gecontacteerd om zo snel mogelijk een nieuwe motor aan te leveren. Me ...

Read more