Prev
Next
55fbe9f2d0b82
55fbe9f34f6e6

Omdat productietijd geld kost en een machine die niet naar optimaal vermogen werkt een rem is op alle werkzaamheden. Remotive, WE SAVE TIME.

Wij zijn gespecialiseerd in herstel en vervanging van roterende machines en geloven dat remotive dé partner is die uw bedrijf nodig heeft.

 

Balanceren

Statisch of dynamisch balanceren, we zorgen ervoor dat elke roterende machine steeds naar optimaal vermogen presteert. Dankzij onze eigen balanceerbank zijn we in staat onze klanten snel en efficiënt te helpen tegen een interessante prijs.

Onderhoud en herstelling

Remotive specialiseert zich in onderhoud en herstellingen van alle roterende machines zoals pompen, tandwielkasten, elektromotoren, blowers,… In onze eigen werkplaats beschikken we over al de nodige machines om u machine volledig te herstellen, zo kunnen wij zeer snel en kosten efficiënt u machine reviseren.

Elektromotoren

Elektromotoren die toe zijn aan reparatie of vervanging, kunnen door ons worden gerepareerd en – indien nodig – kunnen we in korte tijd zorgen voor nieuwe motoren. Onze leverancier beschikt over een uitgebreide stock, waardoor we u snel uit de nood kunnen helpen.

Pompen

Remotive heeft alles in huis om elk type pomp te herstellen of te vervangen. Zowel centrifugaalpompen, meertrapspompen, vacuümpompen… kunnen door ons worden gereviseerd.

Digitalisering in de industrie

Ook uit de industriële sector is digitalisering niet meer weg te denken. Terwijl de industriële revolutie in de 18e eeuw kleine werkplaatsen transformeerde in grote ateliers, zorgt de digitale revolutie er nu (meer dan ooit) voor dat menselijke foute ...

Read more

On site revisie ventilator

Een project kan soms heel anders uitdraaien dan oorspronkelijk verwacht. Dat vergt van onze medewerkers niet alleen kennis van zaken, maar ook een continue anticipatie op onverwachte omstandigheden, rekening houdend met de wensen en het budget van de ...

Read more

Gebruik van iPads om onze service nog te versterken

Remotive maakt al een tijdje gebruik van iPads bij het uitlijnen van machines. Vanaf de start van 2018 zullen we de integratie hiervan verder doorzetten. De iPads zullen nu ook worden ingezet om onze werkwijze voor de revisie van machines beter te st ...

Read more