Revisiebedrijf

Revisiebedrijf gespecialiseerd in het herstellen en vervangen van roterende machines

Als revisiebedrijf specialiseren we ons in het herstellen en vervangen van roterende machines. Wij geloven dat Remotive dé partner is die uw bedrijf nodig heeft. Voor een revisie aan de roterende machines in uw bedrijf bent u bij onze vakkundige medewerkers uit Evergem, nabij Gent aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een revisiebedrijf dat een revisie aan uw roterende machines kan uitvoeren? Contacteer ons en maak meteen een afspraak.

Activiteiten

Een greep uit onze core business

Balanceren van roterende machines tijdens een revisie

Tijdens de revisie zorgen wij ervoor dat elke roterende machine steeds optimaal presteert. Wij hebben een eigen balanceerbank waarop wij statisch of dynamisch kunnen balanceren. U wordt snel en efficiënt geholpen tegen een interessante prijs.

Ontdek

Onderhoud & herstelling

Ons revisiebedrijf specialiseert zich in het onderhoud en de herstellingen van alle roterende machines zoals pompen, tandwielkasten, elektromotoren, blowers, enz. In onze eigen werkplaats beschikken we over alle nodige machines om uw machine volledig te herstellen. Wij reviseren uw roterende machines daarom snel en kostenefficiënt.

Ontdek

Elektromotoren

Elektromotoren die toe zijn aan reparatie of vervanging, worden door ons gerepareerd. Indien nodig kunnen we in een korte tijd zorgen voor nieuwe motoren. De leverancier van ons revisiebedrijf beschikt over een uitgebreide stock, waardoor we u snel uit de nood kunnen helpen.

Ontdek

Pompen

Wij hebben alles in huis om elk type pomp te herstellen of vervangen. Zowel centrifugaalpompen, meertrapspompen als vacuümpompen kunnen door ons gereviseerd worden. Uw industriële pompen zijn hier in goede handen.

Ontdek

Onze missie

WE SAVE TIME

Door de betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling van elk van onze werknemers leveren we een uitmuntende en eerlijke service die garant staat voor de beste kwaliteit. Hierdoor nemen we je technische zorgen uit handen en besparen we productietijd.

Jobs

een hart voor industrieel onderhoud?

Gebeten door onderhoud en roterende machines, maar vooral enorm gemotiveerd om samen Remotive te doen groeien? U kan steeds spontaan solliciteren.

Nieuws

Paasbrunch met het hele team 26 apr, 2022

Na 2 coronajaren mochten we eindelijk nog eens een leuke activiteit organiseren met ons ganse team en hun partners en kinderen. Bij aankomst genoten

04 dec, 2019

Met de nodige trots en fierheid kunnen we melden dat we de “Beloftevolle KMO van het jaar”-award van Unizo in ontvangst hebben mogen nemen.

05 mrt, 2019

De evolutie in industriële toepassingen gaat razendsnel. Als jong, innovatief bedrijf hebben we al van bij de start besloten om te zorgen dat we

22 jan, 2019

Enkel door de vinger aan de pols te houden en niet alleen op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en innovaties, maar ook

  • Gent |  Baron Van Loolaan 8A, 9940 Evergem
  • Tel: +32 9 328 83 66
  • Antwerpen | Conservenweg 8E, 2940 Stabroek
  • Tel: +32 3 746 06 61
  • info@remotive.be
Copyright © 2020 Remotive - All rights reserved -