Prev
Next
55fbe9f2d0b82
55fbe9f34f6e6

Omdat productietijd geld kost en een machine die niet naar optimaal vermogen werkt een rem is op alle werkzaamheden. Remotive, WE SAVE TIME.

Wij zijn gespecialiseerd in herstel en vervanging van roterende machines en geloven dat remotive dé partner is die uw bedrijf nodig heeft.

 

Balanceren

Statisch of dynamisch balanceren, we zorgen ervoor dat elke roterende machine steeds naar optimaal vermogen presteert. Dankzij onze eigen balanceerbank zijn we in staat onze klanten snel en efficiënt te helpen tegen een interessante prijs.

Onderhoud en herstelling

Remotive specialiseert zich in onderhoud en herstellingen van alle roterende machines zoals pompen, tandwielkasten, elektromotoren, blowers,… In onze eigen werkplaats beschikken we over al de nodige machines om u machine volledig te herstellen, zo kunnen wij zeer snel en kosten efficiënt u machine reviseren.

Elektromotoren

Elektromotoren die toe zijn aan reparatie of vervanging, kunnen door ons worden gerepareerd en – indien nodig – kunnen we in korte tijd zorgen voor nieuwe motoren. Onze leverancier beschikt over een uitgebreide stock, waardoor we u snel uit de nood kunnen helpen.

Pompen

Remotive heeft alles in huis om elk type pomp te herstellen of te vervangen. Zowel centrifugaalpompen, meertrapspompen, vacuümpompen… kunnen door ons worden gereviseerd.

De voordelen van een digitale rapportage

De evolutie in industriële toepassingen gaat razendsnel. Als jong, innovatief bedrijf hebben we al van bij de start besloten om te zorgen dat we de nieuwste ontwikkelingen op de voet blijven volgen. Om die reden startten we vrij snel met het gebrui ...

Read more

Lageropleiding door SKF

Enkel door de vinger aan de pols te houden en niet alleen op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en innovaties, maar ook periodiek opleidingen te voorzien, kunnen we het niveau van onze service handhaven. Recent organiseerden we in samenwerki ...

Read more

Het voordeel van breathers

Met de intrede van het koude wordt het voor veel bedrijven ook opnieuw opletten geblazen voor vocht en condensatie. Toch kan schade door deze vijand van industriële machines vrij gemakkelijk worden voorkomen. Wij raden dan ook de installatie van brea ...

Read more